La Liga-Barcelona 0-0 Girona's winning streak van vier wedstrijden eindigt

Barcelona 0 tegen 0 Girona, leidt La Liga met 13 punten

Barcelona organiseert Girona in de 28e ronde van La Liga. In de eerste helft werd de aanval van Araujo gered door de doellijn van Ghazzani en de twee partijen scoorden een doelpuntloos gelijkspel; in de tweede helft verspeelde Valentine een enkele kans, en geen van beide partijen greep de kans om te scoren. Aan het einde van de wedstrijd speelde Barcelona 0-0 gelijk met Girona en kwam er een einde aan de winning streak van vier wedstrijden in de competitie. Omdat Real Madrid echter eerder werd teruggedraaid door Villarreal, groeide het puntenvoordeel van Barcelona nog steeds tot 13 punten, en er zijn nog 10 punten over in de competitie. In het geval van 10 ronden lijkt het winnen van het kampioenschap slechts een kwestie van tijd.

De Camp Nou-fans bleven hun liefde voor Messi uiten in de 10e minuut van de wedstrijd, terwijl ze Messi reciteerden en een bordje met zijn naam erop omhoog hielden. Onlangs zijn er veel berichten in de media dat de Argentijnse voetbalkampioen mogelijk terugkeert naar Barcelona, en Barcelona-fans uiten hun steun op hun eigen manier.