Messi krijgt meer dan 400 miljoen euro per jaar betaald door Al Hilal, waarmee hij Ronaldo hervormt

Messi krijgt meer dan 400 miljoen euro per jaar betaald door Al Hilal, waarmee hij Ronaldo hervormt

Een derde partij beweert dat Barcelona Messi Riyadh Crescent een contract voor een jaar van 420 miljoen euro aanbiedt!

微信图片_20230410144917.png

Ser Radio-verslaggever Sique Rodriguez meldde dat Laporta Messi's vader (Jorge Messi) vertelde dat ze Europa niet konden verlaten zonder de vervulling van Barcelona.

Op dit moment hebben Barcelona en Messi niet gesproken over terugkeer, maar een derde partij vertelde Messi dat hij een aanbod van Barcelona zal ontvangen.

Bovendien heeft Riyadh Crescent in Saoedi-Arabië een contract van 420 miljoen euro verstrekt voor een periode van een jaar.

Eerder hadden de media gemeld dat Riyadh Crescent 400 miljoen aanbood in 2 jaar, wat het grootste contract in de sportgeschiedenis zou zijn als het werd geaccepteerd. Het aanbod is echter afgewezen door Messi.

Volgens de bovengenoemde informatie is Leo Messi op de hoogte van het voorstel van de Arabische voetbalclub Al Hilal, maar heeft nog niet besloten om het al dan niet te accepteren. Zijn voorkeur gaat eruit om in Europa te blijven spelen op het hoogste niveau en hij is zich nog steeds zeer bewust van zijn mogelijke terugkeer naar Barcelona. De Azulgrana-club is afhankelijk van de evolutie van het fair play-salaris en een mogelijke sanctie door de UEFA voor de Negreira-zaak, dus op dit moment is het niet in onderhandeling gekomen met de Argentijn.