Echt wil deze zomer Mbappee EN Bellingham

Echt wil deze zomer Mbappee EN Bellingham

微信图片_20230511161050.png


Real Madrid zal hun achtervolging van Paris Saint-Germain's Kylian Mbappé sensationeel doen herleven, en Jude Bellingham zal naar verwachting al tekenen.


De contractsituatie van Mbappé is onzeker en PSG staat voor een potentieel tumultueuze zomer met een managementwisseling en zowel Lionel Messi als Neymar zullen waarschijnlijk vertrekken. Volgens The Telegraph is Real van plan om te profiteren van de chaos door een nieuw bod uit te brengen op Mbappé. Madrid heeft de 24-jarige eerder achtervolgd, met name het indienen van een bod van £ 170 miljoen ($214 miljoen) voor hem afgelopen zomer voordat hij nieuwe voorwaarden schreef in de Franse hoofdstad.


Mbappé heeft onzekerheid geuit over zijn PSG-toekomst op de lange termijn nadat hij eerder dit jaar in botsing kwam met de club over een promotiecampagne voor seizoenskaarten. Hij heeft ook geweigerd zich te committeren aan een langetermijnovereenkomst; zijn huidige contract loopt eind volgend jaar af, hoewel er een optie is voor nog eens 12 maanden.