Wedstrijdcollegezaal: impopulair moet worden "voorkomen" in plaats van "bo"

Wedstrijdcollegezaal: impopulair moet worden "voorkomen" in plaats van "bo"

Het huis is om te leven, niet om te frituren. Om deze zin te parafraseren, moeten loterijkopers bij het gokken van loten ook de volgende zin in gedachten houden: impopulair is voor preventie, niet voor gokken.


In de daadwerkelijke strijd van het kopen van loterij, horen mensen vaak het woord "Bo Leng. Sommige loterijkopers houden vooral van "Bo Leng". Het "speciale" betekent hier dat ze alleen om het impopulaire geven, en hun enige geest is om de impopulaire hoge bonus te halen. In feite is dit soort idee erg gevaarlijk, en het woord "bo" is ook gemakkelijk om mensen aan "gokken" te laten denken, wat waakzaamheid zou moeten opwekken.


Wij stellen voor dat loterijkopers moeten "voorkomen" tegen "en niet" bo "voor de kou". Neem de aankoop van een nationaal online singlegame-raadspel (dat wil zeggen loterij) als voorbeeld. Als loterijkopers denken dat er vóór het spel tekenen van impopulariteit zijn, is de meest rationele aankoopstrategie die op dit moment moet worden aangenomen "koude preventie" in plaats van "koud" (verwijs naar de koude waarschuwingsfunctie voor mierenvoetbal).


De zogenaamde "koude preventie", het uitgangspunt is om dubbele weddenschappen te gebruiken, in de weddenschappen is het meest waarschijnlijk om het fruit tegelijkertijd te spelen, om het koude fruit goed te maken. De zogenaamde "Bo Leng" verwijst naar een enkele weddenschap die alleen een impopulaire kleurvrucht kiest die niet gemakkelijk te bespelen is. Het verschil tussen de twee is dat het grootste voordeel van het gebruik van de anti-koude inzetmethode met dubbele invoer is dat als het impopulaire niet wordt gespeeld, er nog steeds de mogelijkheid is om de loterij te winnen en als het impopulaire niet wordt gespeeld, het zal de bonus zeker missen en het risico is nog groter.


In een voetbalwedstrijd, zelfs als de tekenen van impopulariteit voor een wedstrijd duidelijk zijn, is de kans op impopulariteit in feite nog steeds erg laag in vergelijking met het juiste pad. In echte gevechten zijn er enkele ervaren loterijkopers die veel ervaring hebben met het vangen van de kou. Toch "voorkomen ze kou" vaak door bestellingen te verzinnen of kou te voorkomen tijdens het wedden, in plaats van al hun eieren in één mand te leggen. Koud ".


Vanuit het perspectief van wedden is het voordeel van "anti-cold" het waarborgen van de veiligheid van de hoofdsom van de weddenschap. Als het spel op het juiste pad wordt gespeeld, verdient het alleen iets minder voor de gokker; en als het blindelings "koud" is, is het zeer waarschijnlijk. "Geen terugkeer". Bovendien moet er ook op worden gewezen dat in het enkele spel van wedden op meerdere spellen het risico om impopulair als "moed" te gebruiken ook erg hoog is, en de garantie voor de hoofdsom van weddenschappen ook erg slecht is. Voor "Bo Leng" moeten we voorzichtig zijn en het is het beste om "op een respectvolle afstand te blijven".


Verklaring: Sommige van de bovenstaande afbeeldingen en teksten zijn van internet. Als er sprake is van overtreding, neem dan contact op met het platform om ze te verwijderen.


Ant Football: Ant Football-scores bieden uitgebreide, nauwkeurige en tijdige realtime voetbalscores, met betrekking tot professionele sportgegevens zoals live-uitzendingen, data-analyze, informatie over evenementen en voetbalvoorspellingen van voetbalcompetities over de hele wereld.