Om hun positie aan de top van de tafel te consolideren, is de strijdlust van Sheffield Wednesday extreem hoog.

Om hun positie aan de top van de tafel te consolideren, is de strijdlust van Sheffield Wednesday extreem hoog.

Deze wedstrijd is een League One-wedstrijd en een belangrijke strijd tussen twee promotiefavorieten voor de internationale pauze. De thuisploeg, Barnsley, presteerde dit seizoen indrukwekkend en staat momenteel op de vierde plaats in de ranglijst. Ze staan te popelen om hun streven naar automatische promotie in de tweede helft van het seizoen voort te zetten. In hun vorige wedstrijd versloegen ze Wycombe Wanderers en behaalden ze een ongeslagen record van 8 overwinningen en 2 gelijke spelen in hun laatste 10 wedstrijden. Het is vermeldenswaard dat Barnsley 9 van hun laatste 10 thuiswedstrijden heeft gewonnen, wat een sterk thuisvoordeel laat zien. Gezien hun relatief gemiddelde uitprestaties, moeten ze profiteren van hun thuisvorm.

微信图片_20230321160907.png

Sheffield Wednesday, die buitenshuis speelt, leidt momenteel de ranglijst met één punt en blijft waakzaam. Ze speelden thuis gelijk met Bolton in hun laatste wedstrijd, waarmee een einde kwam aan hun winning streak van vijf wedstrijden. In hun laatste 10 wedstrijden hebben ze 8 overwinningen en 2 gelijke spelen behaald. In hun vorige 23 competitieduels zijn ze ongeslagen gebleven. Hoewel de teams achter hen druk uitoefenen op Sheffield Wednesday, hebben ze nog steeds een sterk voordeel. In deze uitwedstrijd hebben ze, zolang ze hun kalmte bewaren, een kans. Hun centrale verdediger Iorfa, die in de laatste wedstrijd werd geschorst, keert terug naar de ploeg en zorgt voor een solide verdedigende boost.

Hoewel beide teams overwinningen en verliezen hebben meegemaakt in hun eerdere ontmoetingen, is Sheffield Wednesday ongeslagen gebleven in hun laatste zeven uitwedstrijden tegen hun tegenstanders. In deze wedstrijd, met beide teams in goede vorm, heeft Sheffield Wednesday nog steeds de mogelijkheid om hun ongeslagen record te behouden.