Austria Amateur cup 2021/10/26 14:00
Ended
SC Columbia Floridsdorf
SC Columbia Floridsdorf
5
Rapid Oberlaa
Rapid Oberlaa
1

AUS AC SC Columbia Floridsdorf vs Rapid Oberlaa: 2021/10/26 Informatie en Voorspellingen van Kansen voor de Voetbalwedstrijd

Live

Statistieken

FootballAnt biedt statistieken over de match SC Columbia Floridsdorf vs Rapid Oberlaa: Schoten op doel, aanval, Possession data.

Schoten Op Doel
6
5
Schoten Naast Doel
4
7
Aanval
105
106
Gevaarlijke Aanval
50
54
Bezit
0
0

Match Live & Aanvalsmomentum

SC Columbia Floridsdorf vs Rapid Oberlaa gratis livescore,attack momentum()

Schoten Op Doel
Schoten Naast Doel
Aanval
Gevaarlijke Aanval
SC Columbia Floridsdorf Rapid Oberlaa

Wedstrijdstatistieken

H2H-records tussen SC Columbia Floridsdorf en Rapid Oberlaa

SC Columbia Floridsdorf

1 Wedstrijd

100%
0%
0%

Rapid Oberlaa

Tot 2021/10/26 14:00 SC Columbia Floridsdorf vs Rapid Oberlaa H2H, wedstrijdgegevens.


Hier zijn de voorspellingen en de head-to-head statistiekenvergelijking voor SC Columbia Floridsdorf tegen Rapid Oberlaa voor aanvang van de wedstrijd. De geschiedenis tussen deze teams toont aan dat van de 10 ontmoetingen die ze hebben gehad, SC Columbia Floridsdorf 1 keer heeft gewonnen, terwijl Rapid Oberlaa 0 keer heeft gewonnen. 0 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.
Bij Football Ant live scores kun je alle eerdere resultaten tussen deze twee teams vinden, gesorteerd op hun directe ontmoetingen. FOOTBALL ANT biedt je ook de beste manier om de live scores van deze wedstrijd te volgen met verschillende sportfuncties. Al deze functies kunnen je helpen bij het voorspellen van de uitkomst van de wedstrijd tussen SC Columbia Floridsdorf en Rapid Oberlaa.

SC Columbia Floridsdorf Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 2 Overwinningen 4 Nederlagen 4 Gelijkspel.Doelpunten gescoord 18.Doelpunten tegen 31.
Doelpunten gescoord 1.8 Doelpunten tegen 3.1 gemiddeld.Overwinningen: 20%.Handicap Overwinningen: 67%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid:: 17%.

Rapid Oberlaa Laatste 6 Matches Statistieken

Laatste 6, 0Overwinningen 6 Nederlagen 0 Gelijkspel, Doelpunten gescoord 5.Doelpunten tegen 28.
Doelpunten gescoord 0.8,Doelpunten tegen 4.7 gemiddeld.Overwinningen:0%.Handicap Overwinningen:0%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid: 50%.

SC Columbia Floridsdorf vs Rapid Oberlaa Gemiddelde Statistieken

- SC Columbia Floridsdorf en Rapid Oberlaa Gemiddelde Doelpunten, Schoten, Hoekschoppen, Handicap

Gemiddelde Doelpunten Statistieken

GF Team
2.0
1.7
GF Totaal
4.3
6.7
GA Team
2.3
5.0
Meeste Doelpunten
100%
0%

Gemiddeld Corners

Corner Team
-
-
Corner All
-
-
-
Doelpuntenverschil
-

Gemiddeld Handicap

Handicap Overwinningen
50%
0%
Overwinningen
33%
0%
-0.3
Doelsaldo
-3.3

Over de wedstrijd:

Onderste beschrijving: SC Columbia Floridsdorf zal het opnemen tegen Rapid Oberlaa vanaf 2021/10/26 14:00. De wedstrijd maakt deel uit van Austria Amateur cup. Momenteel staat SC Columbia Floridsdorf op de - plaats, terwijl Rapid Oberlaa de plaats inneemt. SC Columbia Floridsdorf leidt Rapid Oberlaa met - plaatsen, met een verschil van - punten tussen beide teams. Op de resultatenpagina van FootballAnt vindt u alle wedstrijden waarin SC Columbia Floridsdorf en Rapid Oberlaa hebben gespeeld, de resultaten en ranglijsten bekijken en historische gegevens analyseren om de laatste wedstrijdente voorspellen. FootballAnt biedt ook een slimme manier om de wedstrijd te volgen (live digitale streaming), de actie in de gaten te houden, live scores en andere gegevens bij te houden. Met live wedstrijdgegevens kunt u het volgende bekijken: Wie scoort de doelpunten in de live wedstrijd; Gebruik de "Aanval en Verdediging Grafiek" om te zien welk team de huidige wedstrijd domineert; Houd gedetailleerde statistieken in de gaten, zoals balbezit, schoten, corners, rode en gele kaarten, sleutelpasses, kansen en nog veel meer; Bekijk alle historische resultaten; Houd alle thuis- en uitwedstrijden bij voor elk team in Austria Amateur cup; Kijk welk team van spelers wereldwijd het meest waarschijnlijk is om de wedstrijd te winnen. Deze functies zullen u helpen voorspellen welk team het meest waarschijnlijk is om een ​​wedstrijd te winnen. FootballAnt biedt geen directe gokmogelijkheden, alleen statistieken over indexwijzigingen en index trends. FootballAnt heeft een gids voor het live bekijken van de wedstrijd, dus als je de wedstrijd in het stadion wilt bekijken, ga dan naar - op -. Als je de live statistieken van meerdere wedstrijden tegelijk wilt volgen, klik dan op "live score" in de bovenste menubalk om naar de live uitslagenlijstpagina te gaan of gebruik de FootballAnt-app. Tijdens grote competities, met name het WK, de belangrijkste competities (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), of competities zoals de Europa League, Copa América, Chinese Super League, enz., kun je de "Live Numbers" pagina gebruiken om live gegevens van meerdere lopende wedstrijden en teams tegelijkertijd te bekijken en op de hoogte te blijven van de actie. U kunt ook de FootballAnt-app downloaden om directe informatie te ontvangen, inclusief wedstrijdmeldingen, doelmeldingen, vroege waarschuwingen en voorspellingen.