Azadegan League 2022/10/25 11:30
Ended
Kheybar Khorramabad
Kheybar Khorramabad
3
Shams Azar Qazvin
Shams Azar Qazvin
1

IRN D1 Kheybar Khorramabad vs Shams Azar Qazvin: 2022/10/25 Informatie en Voorspellingen van Kansen voor de Voetbalwedstrijd

Live

Live Kansen

1X2 3.8 2.6 2.15
HANDICAP 0.95 +0.25 0.85
DOELPUNTEN 1.03 2 0.78

Match Live & Aanvalsmomentum

Kheybar Khorramabad vs Shams Azar Qazvin gratis livescore,attack momentum()

Schoten Op Doel
Schoten Naast Doel
Aanval
Gevaarlijke Aanval
Kheybar Khorramabad Shams Azar Qazvin

Wedstrijdstatistieken

H2H-records tussen Kheybar Khorramabad en Shams Azar Qazvin

Kheybar Khorramabad

7 Wedstrijd

43%
14%
43%

Shams Azar Qazvin

Tot 2022/10/25 11:30 Kheybar Khorramabad vs Shams Azar Qazvin H2H, wedstrijdgegevens.


Hier zijn de voorspellingen en de head-to-head statistiekenvergelijking voor Kheybar Khorramabad tegen Shams Azar Qazvin voor aanvang van de wedstrijd. De geschiedenis tussen deze teams toont aan dat van de 10 ontmoetingen die ze hebben gehad, Kheybar Khorramabad 3 keer heeft gewonnen, terwijl Shams Azar Qazvin 3 keer heeft gewonnen. 1 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.
Bij Football Ant live scores kun je alle eerdere resultaten tussen deze twee teams vinden, gesorteerd op hun directe ontmoetingen. FOOTBALL ANT biedt je ook de beste manier om de live scores van deze wedstrijd te volgen met verschillende sportfuncties. Al deze functies kunnen je helpen bij het voorspellen van de uitkomst van de wedstrijd tussen Kheybar Khorramabad en Shams Azar Qazvin.

Kheybar Khorramabad Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 2 Overwinningen 1 Nederlagen 7 Gelijkspel.Doelpunten gescoord 10.Doelpunten tegen 6.
Doelpunten gescoord 1.0 Doelpunten tegen 0.6 gemiddeld.Overwinningen: 20%.Handicap Overwinningen: 25%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid:: 44%.

Shams Azar Qazvin Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 6Overwinningen 1 Nederlagen 3 Gelijkspel, Doelpunten gescoord 22.Doelpunten tegen 10.
Doelpunten gescoord 2.2,Doelpunten tegen 1.0 gemiddeld.Overwinningen:60%.Handicap Overwinningen:60%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid: 10%.

Kheybar Khorramabad vs Shams Azar Qazvin Gemiddelde Statistieken

- Kheybar Khorramabad en Shams Azar Qazvin Gemiddelde Doelpunten, Schoten, Hoekschoppen, Handicap

Gemiddelde Doelpunten Statistieken

GF Team
1.3
1.0
GF Totaal
1.7
2.2
GA Team
0.3
1.2
Meeste Doelpunten
40%
80%

Gemiddeld Corners

Corner Team
-
-
Corner All
-
-
-
Doelpuntenverschil
-

Gemiddeld Handicap

Handicap Overwinningen
40%
20%
Overwinningen
33%
17%
+1.0
Doelsaldo
-0.2

Azadegan League Azadegan League

Vanaf 2023/05/25 09:32,
Azadegan League table, Momenteel Kheybar Khorramabad bevinden zich in de 5 positie van de tabel, Totaal gespeelde wedstrijden 32, Punten 52, Gewonnen 12, Draws 16, Verlies 4, Doelverschil 32, Doelpunten tegen 16.
Azadegan League table,Momenteel Shams Azar Qazvin bevinden zich in de 1 positie van de tabel, Totaal gespeelde wedstrijden 32, Punten 70, Gewonnen 21, Draws 7, Verlies 4, Doelverschil 66, Doelpunten tegen 24.
Kheybar Khorramabad Trailing Shams Azar Qazvin 4 ranking, het verschil tussen Kheybar Khorramabad en Shams Azar Qazvin is 18 punten.

ALLE Thuis Uit

Over de wedstrijd:

Onderste beschrijving: Kheybar Khorramabad zal het opnemen tegen Shams Azar Qazvin vanaf 2022/10/25 11:30. De wedstrijd maakt deel uit van Azadegan League. Momenteel staat Kheybar Khorramabad op de 5 plaats, terwijl Shams Azar Qazvin de plaats inneemt. Kheybar Khorramabad leidt Shams Azar Qazvin met 4 plaatsen, met een verschil van 18 punten tussen beide teams. Op de resultatenpagina van FootballAnt vindt u alle wedstrijden waarin Kheybar Khorramabad en Shams Azar Qazvin hebben gespeeld, de resultaten en ranglijsten bekijken en historische gegevens analyseren om de laatste wedstrijdente voorspellen. FootballAnt biedt ook een slimme manier om de wedstrijd te volgen (live digitale streaming), de actie in de gaten te houden, live scores en andere gegevens bij te houden. Met live wedstrijdgegevens kunt u het volgende bekijken: Wie scoort de doelpunten in de live wedstrijd; Gebruik de "Aanval en Verdediging Grafiek" om te zien welk team de huidige wedstrijd domineert; Houd gedetailleerde statistieken in de gaten, zoals balbezit, schoten, corners, rode en gele kaarten, sleutelpasses, kansen en nog veel meer; Bekijk alle historische resultaten; Houd alle thuis- en uitwedstrijden bij voor elk team in Azadegan League; Kijk welk team van spelers wereldwijd het meest waarschijnlijk is om de wedstrijd te winnen. Deze functies zullen u helpen voorspellen welk team het meest waarschijnlijk is om een ​​wedstrijd te winnen. FootballAnt biedt geen directe gokmogelijkheden, alleen statistieken over indexwijzigingen en index trends. FootballAnt heeft een gids voor het live bekijken van de wedstrijd, dus als je de wedstrijd in het stadion wilt bekijken, ga dan naar - op -. Als je de live statistieken van meerdere wedstrijden tegelijk wilt volgen, klik dan op "live score" in de bovenste menubalk om naar de live uitslagenlijstpagina te gaan of gebruik de FootballAnt-app. Tijdens grote competities, met name het WK, de belangrijkste competities (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), of competities zoals de Europa League, Copa América, Chinese Super League, enz., kun je de "Live Numbers" pagina gebruiken om live gegevens van meerdere lopende wedstrijden en teams tegelijkertijd te bekijken en op de hoogte te blijven van de actie. U kunt ook de FootballAnt-app downloaden om directe informatie te ontvangen, inclusief wedstrijdmeldingen, doelmeldingen, vroege waarschuwingen en voorspellingen.