Divisie B 2022/10/23 20:00
Ended
Villa Cubas
Villa Cubas
3
San Lorenzo Alem
San Lorenzo Alem
3

ARG TB Villa Cubas vs San Lorenzo Alem: 2022/10/23 Informatie en Voorspellingen van Kansen voor de Voetbalwedstrijd

AI Voorspellingen

Kans Waarschuwingen

Doelp., O/U, Hoeksch

AI Doelp

Type DoelpuntenDoelpunten
HT(45') FT(90')
Tips voor de wedstrijd 1.10~2.30 1.80~4.60
Tips tijdens de wedstrijd (Ended) / /
Live score 1:2 3:3

AI Hoeksch

Type Hoekschoppen Hoekschoppen
HT(45') FT(90')
Tips voor de wedstrijd / /
Tips tijdens de wedstrijd (Ended) / /
Live hoekschoppen 1:4 7:5

Hier zijn de live voorspellingen van Villa Cubas tegen San Lorenzo Alem in de Divisie B. Ons op big data gebaseerde AI-model voorspelt automatisch het huidige theoretische aantal hoekschoppen en doelpunten op basis van realtime spelgegevens, waardoor je de beste gokkansen kunt benutten. Houd er vriendelijk rekening mee dat deze voorspellingen alleen ter referentie zijn en niet gelijkstaan aan het werkelijke aantal hoekschoppen en doelpunten.

Live

Statistieken

FootballAnt biedt statistieken over de match Villa Cubas vs San Lorenzo Alem: Schoten op doel, aanval, Possession data.

Schoten Op Doel
4
4
Schoten Naast Doel
1
1
Aanval
82
90
Gevaarlijke Aanval
45
66
Bezit
0
0

Match Live & Aanvalsmomentum

Villa Cubas vs San Lorenzo Alem gratis livescore,attack momentum()

Schoten Op Doel
Schoten Naast Doel
Aanval
Gevaarlijke Aanval
Villa Cubas San Lorenzo Alem

Wedstrijdstatistieken

H2H-records tussen Villa Cubas en San Lorenzo Alem

Villa Cubas

3 Wedstrijd

33%
33%
33%

San Lorenzo Alem

Tot 2022/10/23 20:00 Villa Cubas vs San Lorenzo Alem H2H, wedstrijdgegevens.


Hier zijn de voorspellingen en de head-to-head statistiekenvergelijking voor Villa Cubas tegen San Lorenzo Alem voor aanvang van de wedstrijd. De geschiedenis tussen deze teams toont aan dat van de 10 ontmoetingen die ze hebben gehad, Villa Cubas 1 keer heeft gewonnen, terwijl San Lorenzo Alem 1 keer heeft gewonnen. 1 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.
Bij Football Ant live scores kun je alle eerdere resultaten tussen deze twee teams vinden, gesorteerd op hun directe ontmoetingen. FOOTBALL ANT biedt je ook de beste manier om de live scores van deze wedstrijd te volgen met verschillende sportfuncties. Al deze functies kunnen je helpen bij het voorspellen van de uitkomst van de wedstrijd tussen Villa Cubas en San Lorenzo Alem.

Villa Cubas Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 2 Overwinningen 4 Nederlagen 4 Gelijkspel.Doelpunten gescoord 16.Doelpunten tegen 18.
Doelpunten gescoord 1.6 Doelpunten tegen 1.8 gemiddeld.Overwinningen: 20%.Handicap Overwinningen: 33%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid:: 67%.

San Lorenzo Alem Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 6Overwinningen 2 Nederlagen 2 Gelijkspel, Doelpunten gescoord 22.Doelpunten tegen 8.
Doelpunten gescoord 2.2,Doelpunten tegen 0.8 gemiddeld.Overwinningen:60%.Handicap Overwinningen:50%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid: 38%.

Villa Cubas vs San Lorenzo Alem Gemiddelde Statistieken

- Villa Cubas en San Lorenzo Alem Gemiddelde Doelpunten, Schoten, Hoekschoppen, Handicap

Gemiddelde Doelpunten Statistieken

GF Team
2.5
1.5
GF Totaal
4.5
2.3
GA Team
2.0
0.8
Meeste Doelpunten
-
20%

Gemiddeld Corners

Corner Team
-
6.2
Corner All
-
10.2
-
Doelpuntenverschil
+2.2

Gemiddeld Handicap

Handicap Overwinningen
-
80%
Overwinningen
50%
50%
+0.5
Doelsaldo
+0.7

Over de wedstrijd:

Onderste beschrijving: Villa Cubas zal het opnemen tegen San Lorenzo Alem vanaf 2022/10/23 20:00. De wedstrijd maakt deel uit van Divisie B. Momenteel staat Villa Cubas op de - plaats, terwijl San Lorenzo Alem de plaats inneemt. Villa Cubas leidt San Lorenzo Alem met - plaatsen, met een verschil van - punten tussen beide teams. Op de resultatenpagina van FootballAnt vindt u alle wedstrijden waarin Villa Cubas en San Lorenzo Alem hebben gespeeld, de resultaten en ranglijsten bekijken en historische gegevens analyseren om de laatste wedstrijdente voorspellen. FootballAnt biedt ook een slimme manier om de wedstrijd te volgen (live digitale streaming), de actie in de gaten te houden, live scores en andere gegevens bij te houden. Met live wedstrijdgegevens kunt u het volgende bekijken: Wie scoort de doelpunten in de live wedstrijd; Gebruik de "Aanval en Verdediging Grafiek" om te zien welk team de huidige wedstrijd domineert; Houd gedetailleerde statistieken in de gaten, zoals balbezit, schoten, corners, rode en gele kaarten, sleutelpasses, kansen en nog veel meer; Bekijk alle historische resultaten; Houd alle thuis- en uitwedstrijden bij voor elk team in Divisie B; Kijk welk team van spelers wereldwijd het meest waarschijnlijk is om de wedstrijd te winnen. Deze functies zullen u helpen voorspellen welk team het meest waarschijnlijk is om een ​​wedstrijd te winnen. FootballAnt biedt geen directe gokmogelijkheden, alleen statistieken over indexwijzigingen en index trends. FootballAnt heeft een gids voor het live bekijken van de wedstrijd, dus als je de wedstrijd in het stadion wilt bekijken, ga dan naar - op -. Als je de live statistieken van meerdere wedstrijden tegelijk wilt volgen, klik dan op "live score" in de bovenste menubalk om naar de live uitslagenlijstpagina te gaan of gebruik de FootballAnt-app. Tijdens grote competities, met name het WK, de belangrijkste competities (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), of competities zoals de Europa League, Copa América, Chinese Super League, enz., kun je de "Live Numbers" pagina gebruiken om live gegevens van meerdere lopende wedstrijden en teams tegelijkertijd te bekijken en op de hoogte te blijven van de actie. U kunt ook de FootballAnt-app downloaden om directe informatie te ontvangen, inclusief wedstrijdmeldingen, doelmeldingen, vroege waarschuwingen en voorspellingen.