Indian Punjab Super League 2022/10/25 09:30
Ended
Principal Harbhajan Sa
Principal Harbhajan Sa
2
Khalsa FC Chandigarh
Khalsa FC Chandigarh
1

Ind PSL Principal Harbhajan Sa vs Khalsa FC Chandigarh: 2022/10/25 Informatie en Voorspellingen van Kansen voor de Voetbalwedstrijd

AI Voorspellingen

Kans Waarschuwingen

Doelp., O/U, Hoeksch

AI Doelp

Type DoelpuntenDoelpunten
HT(45') FT(90')
Tips voor de wedstrijd 0.45~0.65 0.65~2.45
Tips tijdens de wedstrijd (Ended) / /
Live score 1:0 2:1

AI Hoeksch

Type Hoekschoppen Hoekschoppen
HT(45') FT(90')
Tips voor de wedstrijd 2.31~4.71 2.72~14.08
Tips tijdens de wedstrijd (Ended) 0.00~4.80 0.00~10.34
Live hoekschoppen 3:0 4:3

Hier zijn de live voorspellingen van Principal Harbhajan Sa tegen Khalsa FC Chandigarh in de Indian Punjab Super League. Ons op big data gebaseerde AI-model voorspelt automatisch het huidige theoretische aantal hoekschoppen en doelpunten op basis van realtime spelgegevens, waardoor je de beste gokkansen kunt benutten. Houd er vriendelijk rekening mee dat deze voorspellingen alleen ter referentie zijn en niet gelijkstaan aan het werkelijke aantal hoekschoppen en doelpunten.

Live

Live Kansen

1X2 4.5 3.8 1.6
HANDICAP 1.03 +0.75 0.78
DOELPUNTEN 0.9 2.5 0.9

Statistieken

FootballAnt biedt statistieken over de match Principal Harbhajan Sa vs Khalsa FC Chandigarh: Schoten op doel, aanval, Possession data.

Schoten Op Doel
2
1
Schoten Naast Doel
0
0
Aanval
64
60
Gevaarlijke Aanval
28
26
Bezit
0
0

Match Live & Aanvalsmomentum

Principal Harbhajan Sa vs Khalsa FC Chandigarh gratis livescore,attack momentum()

Schoten Op Doel
Schoten Naast Doel
Aanval
Gevaarlijke Aanval
Principal Harbhajan Sa Khalsa FC Chandigarh

Wedstrijdstatistieken

H2H-records tussen Principal Harbhajan Sa en Khalsa FC Chandigarh

Principal Harbhajan Sa

2 Wedstrijd

50%
50%
0%

Khalsa FC Chandigarh

Tot 2022/10/25 09:30 Principal Harbhajan Sa vs Khalsa FC Chandigarh H2H, wedstrijdgegevens.


Hier zijn de voorspellingen en de head-to-head statistiekenvergelijking voor Principal Harbhajan Sa tegen Khalsa FC Chandigarh voor aanvang van de wedstrijd. De geschiedenis tussen deze teams toont aan dat van de 10 ontmoetingen die ze hebben gehad, Principal Harbhajan Sa 1 keer heeft gewonnen, terwijl Khalsa FC Chandigarh 0 keer heeft gewonnen. 1 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.
Bij Football Ant live scores kun je alle eerdere resultaten tussen deze twee teams vinden, gesorteerd op hun directe ontmoetingen. FOOTBALL ANT biedt je ook de beste manier om de live scores van deze wedstrijd te volgen met verschillende sportfuncties. Al deze functies kunnen je helpen bij het voorspellen van de uitkomst van de wedstrijd tussen Principal Harbhajan Sa en Khalsa FC Chandigarh.

Principal Harbhajan Sa Laatste 7 Matches Statistieken

Laatste 7, 3 Overwinningen 2 Nederlagen 2 Gelijkspel.Doelpunten gescoord 5.Doelpunten tegen 5.
Doelpunten gescoord 0.7 Doelpunten tegen 0.7 gemiddeld.Overwinningen: 43%.Handicap Overwinningen: 57%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid:: 71%.

Khalsa FC Chandigarh Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 0Overwinningen 5 Nederlagen 5 Gelijkspel, Doelpunten gescoord 4.Doelpunten tegen 14.
Doelpunten gescoord 0.4,Doelpunten tegen 1.4 gemiddeld.Overwinningen:0%.Handicap Overwinningen:0%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid: 56%.

Principal Harbhajan Sa vs Khalsa FC Chandigarh Gemiddelde Statistieken

- Principal Harbhajan Sa en Khalsa FC Chandigarh Gemiddelde Doelpunten, Schoten, Hoekschoppen, Handicap

Gemiddelde Doelpunten Statistieken

GF Team
1.0
0.3
GF Totaal
1.5
2.2
GA Team
0.5
1.8
Meeste Doelpunten
50%
60%

Gemiddeld Corners

Corner Team
2.5
4.2
Corner All
7.0
9.8
-2.0
Doelpuntenverschil
-1.5

Gemiddeld Handicap

Handicap Overwinningen
75%
0%
Overwinningen
75%
0%
+0.5
Doelsaldo
-1.5

Over de wedstrijd:

Onderste beschrijving: Principal Harbhajan Sa zal het opnemen tegen Khalsa FC Chandigarh vanaf 2022/10/25 09:30. De wedstrijd maakt deel uit van Indian Punjab Super League. Momenteel staat Principal Harbhajan Sa op de - plaats, terwijl Khalsa FC Chandigarh de plaats inneemt. Principal Harbhajan Sa leidt Khalsa FC Chandigarh met - plaatsen, met een verschil van - punten tussen beide teams. Op de resultatenpagina van FootballAnt vindt u alle wedstrijden waarin Principal Harbhajan Sa en Khalsa FC Chandigarh hebben gespeeld, de resultaten en ranglijsten bekijken en historische gegevens analyseren om de laatste wedstrijdente voorspellen. FootballAnt biedt ook een slimme manier om de wedstrijd te volgen (live digitale streaming), de actie in de gaten te houden, live scores en andere gegevens bij te houden. Met live wedstrijdgegevens kunt u het volgende bekijken: Wie scoort de doelpunten in de live wedstrijd; Gebruik de "Aanval en Verdediging Grafiek" om te zien welk team de huidige wedstrijd domineert; Houd gedetailleerde statistieken in de gaten, zoals balbezit, schoten, corners, rode en gele kaarten, sleutelpasses, kansen en nog veel meer; Bekijk alle historische resultaten; Houd alle thuis- en uitwedstrijden bij voor elk team in Indian Punjab Super League; Kijk welk team van spelers wereldwijd het meest waarschijnlijk is om de wedstrijd te winnen. Deze functies zullen u helpen voorspellen welk team het meest waarschijnlijk is om een ​​wedstrijd te winnen. FootballAnt biedt geen directe gokmogelijkheden, alleen statistieken over indexwijzigingen en index trends. FootballAnt heeft een gids voor het live bekijken van de wedstrijd, dus als je de wedstrijd in het stadion wilt bekijken, ga dan naar - op -. Als je de live statistieken van meerdere wedstrijden tegelijk wilt volgen, klik dan op "live score" in de bovenste menubalk om naar de live uitslagenlijstpagina te gaan of gebruik de FootballAnt-app. Tijdens grote competities, met name het WK, de belangrijkste competities (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), of competities zoals de Europa League, Copa América, Chinese Super League, enz., kun je de "Live Numbers" pagina gebruiken om live gegevens van meerdere lopende wedstrijden en teams tegelijkertijd te bekijken en op de hoogte te blijven van de actie. U kunt ook de FootballAnt-app downloaden om directe informatie te ontvangen, inclusief wedstrijdmeldingen, doelmeldingen, vroege waarschuwingen en voorspellingen.