Uruguay Reserve League 2022/10/25 14:00
Ended
Danubio Reserves
Danubio Reserves
0
Plaza Colonia Reseves
Plaza Colonia Reseves
0

URU RL Danubio Reserves vs Plaza Colonia Reseves: 2022/10/25 Informatie en Voorspellingen van Kansen voor de Voetbalwedstrijd

AI Voorspellingen

Kans Waarschuwingen

Doelp., O/U, Hoeksch

AI Doelp

Type DoelpuntenDoelpunten
HT(45') FT(90')
Tips voor de wedstrijd 0.80~1.60 1.80~3.80
Tips tijdens de wedstrijd (Ended) / /
Live score 0:0 0:0

AI Hoeksch

Type Hoekschoppen Hoekschoppen
HT(45') FT(90')
Tips voor de wedstrijd 2.65~5.25 6.00~11.20
Tips tijdens de wedstrijd (Ended) 2.79~6.45 3.90~9.14
Live hoekschoppen 3:1 4:4

Hier zijn de live voorspellingen van Danubio Reserves tegen Plaza Colonia Reseves in de Uruguay Reserve League. Ons op big data gebaseerde AI-model voorspelt automatisch het huidige theoretische aantal hoekschoppen en doelpunten op basis van realtime spelgegevens, waardoor je de beste gokkansen kunt benutten. Houd er vriendelijk rekening mee dat deze voorspellingen alleen ter referentie zijn en niet gelijkstaan aan het werkelijke aantal hoekschoppen en doelpunten.

Live

Live Kansen

1X2 1.8 3.5 3.8
HANDICAP 0.83 -0.5 0.98
DOELPUNTEN 0.8 2.75 1

Statistieken

FootballAnt biedt statistieken over de match Danubio Reserves vs Plaza Colonia Reseves: Schoten op doel, aanval, Possession data.

Schoten Op Doel
0
0
Schoten Naast Doel
3
6
Aanval
101
92
Gevaarlijke Aanval
66
64
Bezit
0
0

Match Live & Aanvalsmomentum

Danubio Reserves vs Plaza Colonia Reseves gratis livescore,attack momentum()

Schoten Op Doel
Schoten Naast Doel
Aanval
Gevaarlijke Aanval
Danubio Reserves Plaza Colonia Reseves

Wedstrijdstatistieken

H2H-records tussen Danubio Reserves en Plaza Colonia Reseves

Danubio Reserves

6 Wedstrijd

33%
17%
50%

Plaza Colonia Reseves

Tot 2022/10/25 14:00 Danubio Reserves vs Plaza Colonia Reseves H2H, wedstrijdgegevens.


Hier zijn de voorspellingen en de head-to-head statistiekenvergelijking voor Danubio Reserves tegen Plaza Colonia Reseves voor aanvang van de wedstrijd. De geschiedenis tussen deze teams toont aan dat van de 10 ontmoetingen die ze hebben gehad, Danubio Reserves 2 keer heeft gewonnen, terwijl Plaza Colonia Reseves 3 keer heeft gewonnen. 1 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.
Bij Football Ant live scores kun je alle eerdere resultaten tussen deze twee teams vinden, gesorteerd op hun directe ontmoetingen. FOOTBALL ANT biedt je ook de beste manier om de live scores van deze wedstrijd te volgen met verschillende sportfuncties. Al deze functies kunnen je helpen bij het voorspellen van de uitkomst van de wedstrijd tussen Danubio Reserves en Plaza Colonia Reseves.

Danubio Reserves Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 4 Overwinningen 2 Nederlagen 4 Gelijkspel.Doelpunten gescoord 18.Doelpunten tegen 11.
Doelpunten gescoord 1.8 Doelpunten tegen 1.1 gemiddeld.Overwinningen: 40%.Handicap Overwinningen: 50%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid:: 50%.

Plaza Colonia Reseves Laatste 10 Matches Statistieken

Laatste 10, 2Overwinningen 4 Nederlagen 4 Gelijkspel, Doelpunten gescoord 13.Doelpunten tegen 17.
Doelpunten gescoord 1.3,Doelpunten tegen 1.7 gemiddeld.Overwinningen:20%.Handicap Overwinningen:50%.Doelpunten Meer dan waarschijnlijkheid: 50%.

Danubio Reserves vs Plaza Colonia Reseves Gemiddelde Statistieken

- Danubio Reserves en Plaza Colonia Reseves Gemiddelde Doelpunten, Schoten, Hoekschoppen, Handicap

Gemiddelde Doelpunten Statistieken

GF Team
1.3
1.7
GF Totaal
2.2
3.0
GA Team
0.8
1.3
Meeste Doelpunten
33%
50%

Gemiddeld Corners

Corner Team
4.0
3.5
Corner All
8.2
8.5
-0.2
Doelpuntenverschil
-1.5

Gemiddeld Handicap

Handicap Overwinningen
33%
83%
Overwinningen
33%
33%
+0.5
Doelsaldo
+0.4

Over de wedstrijd:

Onderste beschrijving: Danubio Reserves zal het opnemen tegen Plaza Colonia Reseves vanaf 2022/10/25 14:00. De wedstrijd maakt deel uit van Uruguay Reserve League. Momenteel staat Danubio Reserves op de - plaats, terwijl Plaza Colonia Reseves de plaats inneemt. Danubio Reserves leidt Plaza Colonia Reseves met - plaatsen, met een verschil van - punten tussen beide teams. Op de resultatenpagina van FootballAnt vindt u alle wedstrijden waarin Danubio Reserves en Plaza Colonia Reseves hebben gespeeld, de resultaten en ranglijsten bekijken en historische gegevens analyseren om de laatste wedstrijdente voorspellen. FootballAnt biedt ook een slimme manier om de wedstrijd te volgen (live digitale streaming), de actie in de gaten te houden, live scores en andere gegevens bij te houden. Met live wedstrijdgegevens kunt u het volgende bekijken: Wie scoort de doelpunten in de live wedstrijd; Gebruik de "Aanval en Verdediging Grafiek" om te zien welk team de huidige wedstrijd domineert; Houd gedetailleerde statistieken in de gaten, zoals balbezit, schoten, corners, rode en gele kaarten, sleutelpasses, kansen en nog veel meer; Bekijk alle historische resultaten; Houd alle thuis- en uitwedstrijden bij voor elk team in Uruguay Reserve League; Kijk welk team van spelers wereldwijd het meest waarschijnlijk is om de wedstrijd te winnen. Deze functies zullen u helpen voorspellen welk team het meest waarschijnlijk is om een ​​wedstrijd te winnen. FootballAnt biedt geen directe gokmogelijkheden, alleen statistieken over indexwijzigingen en index trends. FootballAnt heeft een gids voor het live bekijken van de wedstrijd, dus als je de wedstrijd in het stadion wilt bekijken, ga dan naar - op -. Als je de live statistieken van meerdere wedstrijden tegelijk wilt volgen, klik dan op "live score" in de bovenste menubalk om naar de live uitslagenlijstpagina te gaan of gebruik de FootballAnt-app. Tijdens grote competities, met name het WK, de belangrijkste competities (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), of competities zoals de Europa League, Copa América, Chinese Super League, enz., kun je de "Live Numbers" pagina gebruiken om live gegevens van meerdere lopende wedstrijden en teams tegelijkertijd te bekijken en op de hoogte te blijven van de actie. U kunt ook de FootballAnt-app downloaden om directe informatie te ontvangen, inclusief wedstrijdmeldingen, doelmeldingen, vroege waarschuwingen en voorspellingen.