2024 Duitsland UEFA Euro Qualifiers: Frankrijk vs Nederland, Footballant's Pre-Match Prediction.

2024 Duitsland UEFA Euro Qualifiers: Frankrijk vs Nederland, Footballant's Pre-Match Prediction.

France v Holland.jpg


Zondagavond deze week, de eerste ronde van de 2024Europees kampioenschapKwalificatiewedstrijden in Duitsland zullen een zwaargewicht confrontatie zien als de tweede plaats op het WK,Frankrijk, Gastheren deNederlandBij de"Stade de France".


Beide teams zijn langverwachte traditionele voetbalmachten, met de kracht en het tactische niveau van spelers op het hoogste niveau ter wereld. Footballant zal de uitkomst van deFrankrijk versus NederlandMatch door de sterkte van beide teams te analyseren.


Frankrijk Analyse

Momenteel derde op de FIFA-wereldranglijst en eerste van de Europese teams, heeft Frankrijk tweemaal het WK gewonnen en onlangs de zilveren medaille mee naar huis genomen op het WK van Qatar, waarmee het de veerkracht van het team toont door 3-3 te tekenen metArgentiniëIn de finale.


微信截图_20230323142115.png


Frankrijk heeft er zes gewonnen, één gelijkspel en drie van hun laatste tien wedstrijden verloren, 17 doelpunten gescoord en tien tegen. Hun recente prestatie was uitstekend, met 17 gescoorde doelpunten die de krachtige aanvalscapaciteiten van het team lieten zien. Hun opstelling is ook extreem luxueus, met veel spelers van wereldklasse zoalsMbappé,Griezmann, EnGiroud, En ze zijn even sterk in de verdediging.


Nederland Analyse

Nederland staat op de zesde plaats op de FIFA-wereldranglijst en op de vierde plaats van de Europese teams. Het team heeft een glorieus record in de voetbalgeschiedenis en bereikte drie keer de WK-finale, maar eindigde helaas elke keer als tweede. In het onlangs afgesloten WK behaalde Nederland een ongeslagen record van drie overwinningen en twee gelijke spelen, waarbij het alleen verloor van de uiteindelijke kampioen, Argentinië, in een penalty shootout.


微信截图_20230323142211.png


Nederland heeft er zeven gewonnen, drie gelijkgespeeld en geen enkele wedstrijd verloren in hun laatste tien wedstrijden. In vergelijking met het Franse team is het niveau van sterren in het Nederlandse team echter iets inferieur, zonder spelers van wereldklasse.


Head-to-head record

In de acht eerdere ontmoetingen tussen de twee teams heeft Frankrijk er vijf gewonnen, één gelijkgespeeld en twee verloren, waardoor ze een psychologisch voordeel hebben. Bovendien heeft Frankrijk de finale bereikt in twee opeenvolgende Wereldbekers, één kampioenschap en één tweede plaats gewonnen, en heeft het uitgebreide ervaring in grote toernooien. De mentale weerbaarheid van de Franse spelers is erg sterk, en hun prestaties in belangrijke wedstrijden zijn ook uitstekend. Daarentegen heeft het Nederlandse team een sterk nadeel door het gebrek aan steun van spelers van wereldklasse.


微信截图_20230323142351.png


Kansanalyse

De aanvankelijke kansen van William Hill waren 1,85, 3,6, 4,2, wat aangeeft dat de bookmakers de voorkeur gaven aan het Franse team, maar de thuiswinkansen van 1,85 waren geen erg veilige positie, wat suggereert dat het vertrouwen in het Franse team niet erg sterk was. De gelijkspel van 3,6 leek hoog en de verlieskans van 4,2 was laag. Later werden de kansen aangepast naar 1.83, 3.5, 4.4, waarbij de thuiswinst en gelijkspel beide werden verlaagd en de uitoverwinning werd verhoogd. Het is duidelijk dat de bookmakers waakten tegen een gelijkspel, dus we moeten niet te veel vertrouwen op een thuisoverwinning.


微信截图_20230323142549.png


Match Result Voorspelling

Over het algemeen heeft het Franse team meer voordelen in dit spel. Hun recente resultaten, spelerskracht en psychologisch voordeel zijn allemaal factoren in hun voordeel. Bovendien suggereert de steun van de Europese kansen dat het Franse team naar verwachting de wedstrijd zal winnen. Hoewel het Nederlandse team ook wat concurrentievermogen heeft, kunnen ze alleen maar hopen op zijn best te tekenen, waardoor het voor hen moeilijk wordt om te winnen.


Voetballant'S voorspelling voor deFrankrijk versus NederlandWedstrijdresultaat is dat het Franse team zal winnen of gelijkspel.