Betfair-gegevensanalyse: begrijp en analyseer de stroom van "hot money" in het spel

Betfair-gegevensanalyse: begrijp en analyseer de stroom van "hot money" in het spel

微信图片_20221229150803.png

1. Wat zijn Betfair-transactiegegevens?


Net als aandelenhandel heeft de game-industrie ook een eigen handelsplatform. Een van de grootste beurzen ter wereld is de Betfair Exchange in Londen, Engeland. De Betfair Exchange zelf neemt niet deel aan de openings-en acceptatieweddenschappen. De belangrijkste functie is om een gokplatform te openen dat vergelijkbaar is met verschillende gokevenementen (inclusief voetbal en andere sporten, ups en downs van aandelenmarktindex, traditionele casinospellen, enz.). Het platform van de beurs, waarop gokkers deze gokevenementen kunnen kopen en verkopen, en de beurs neemt er een commissie van.


Voor elke goktransactie zal de Betfair Exchange deze transactiegegevens en trendgrafieken van transactiewijzigingen publiceren. Net als aandelentransacties geeft de publiciteit van deze gegevens en grafieken gokkers verschillende informatie die door het gamingbedrijf wordt gegeven. De mogelijkheid van onderzoek en analyze van de waarschijnlijkheid van optreden van het item. Dit is moeilijk voor elk traditioneel gamingbedrijf om te doen. Deze gegevens omvatten: de totale hoeveelheid weddenschappen op de winst of het verlies van het thuisteam, de inzetverhouding van elk item en het specifieke inzetbedrag, real-time transactieprijs (odds), real-time transactievolume (of bedrag), enz. Deze specifieke gegevens zijn Betfair-transactiegegevens. Zoals weergegeven in de volgende tabel:


2. Wat is Betfair Index?


De kolom "Vereist" in het eerste voorbeeld hierboven is bijvoorbeeld de Betfair Trading Index. Hoe wordt deze index afgeleid? Wat is de betekenis ervan? Betfair Index is een indexsysteem dat de tendens van markttransacties aangeeft, dat wordt gelanceerd na een groot aantal berekeningen, records en statistische analyze van de transactiegegevens van de Betfair-standaardmarkt (handelskansen of-prijzen), en de gegevens zijn afkomstig van de Betfair Exchange. In de daadwerkelijke transactie is het kernmodel:


Enkele index = (enkel transactievolume X enkele transactieprijs)/som van volume en prijsproducten van overwinningen, trekkingen en verliezen


Door dit model kunnen de kapitaalinvestering en lock-up-status van kopers en verkopers nauwkeurig worden berekend. Als het eenmalige transactievolume en de enkele transactieprijs in elke transactie worden berekend en vervolgens de som wordt berekend, zal de nauwkeurigheid buitengewoon indrukwekkend zijn.


3. Waarom naar Betfair Index kijken?


Zoals de beroemde game-analist Paul zei: "Voetbalweddenschappen gaan niet alleen over statistieken en teamnieuws. Een onderdeel van de gokportefeuille is om te weten waar het hete geld van het spel naartoe gaat." Weet je, alle weddenschappen in de traditionele zin Bedrijven zullen gokkers geen informatie verstrekken zoals informatie over weddenschappen en veranderingen in markttransacties binnen het bereik van hun eigen bedrijfsgeheimen. Dit is ook normaal, omdat de relatie tussen gamingbedrijven en gokkers inherent antagonistisch is. De Betfair-uitwisseling is slechts een tussenrol, noch het openen noch ontvangen van weddenschappen, dus zelfs als deze transactiegegevens worden bekendgemaakt, zal het zijn eigen belangen niet schaden.


Als's werelds grootste handelsplatform voor gaming heeft Betfair Exchange een wekelijkse omzet van bijna 700 miljoen Hongkongse dollar, wat een absoluut monopolie heeft op het marktgedrag van goktransacties in de vorm van counters, en de gegevensverwerkingsmogelijkheden van Betfair Exchange kunnen garanderen dat ze meer dan 12.000 transacties in één minuut voltooien, Dat wil zeggen, 200 transacties per seconde. Daarom is de openbare index van de Betfair Exchange voldoende om de marktomstandigheden van een bepaald spel weer te geven. Het is de autoriteit van Betfair Exchange over de marktomstandigheden die gokkers in staat stelt de bron en bestemming van het zogenaamde "hot money" in een bepaald spel te begrijpen en te analyseren door de variabele prestaties van Betfair-transacties.