Handelskenmerken: Uitwisselingen, reguliere Europese en Amerikaanse bedrijven, Macau-loterij en Hong Kong Jockey Club

Handelskenmerken: Uitwisselingen, reguliere Europese en Amerikaanse bedrijven, Macau-loterij en Hong Kong Jockey Club

Analysemethode van Europese kansen

微信图片_20221229151928.png

De handelskenmerken van gamingbedrijven


"Ken jezelf, ken je vijand en win honderd veldslagen." Voordat we de kansen gebruiken om het spel te voorspellen, is het heel belangrijk om de handelsgewoonten van representatieve bookmakers te begrijpen. Momenteel zijn de belangrijkste goksystemen die EuroLoss exploiteren: beurzen en gokbedrijven. Het uitwisselingssysteem wordt vertegenwoordigd door de Betfair Exchange die we eerder noemden, die opereert in de vorm van over-the-counter of online handel. De belangrijkste bedrijven zijn: Betfair (Betfair. VK), WBX (Londen), BETDAQ (Ierland) ), Redbet (VK). Gamingbedrijven zijn honderden grote en kleine bedrijven vertegenwoordigd door Ladbrokes, William Hill, Yishengbo, Wade, BET365, Coral (VK), Macau Lottery, enz., Die we "honderden kansen" noemen.

微信图片_20221229152125.png


1. Uitwisselingssysteem


Laten we eerst beginnen met de gaming-uitwisseling. Het eerste kenmerk van de uitwisseling is dat het retourpercentage relatief hoog is, in principe boven 95%. Verschillende grote beurzen hebben een retourpercentage van ongeveer 97%. Vanwege het hoge retourpercentage kunt u risico's vermijden. Het probleem is erg belangrijk. Ze zijn qua trend de windwijzer van de hele game-industrie. In de meeste competities is de neiging van de uitwisselingen heel duidelijk. Tot op zekere hoogte vertegenwoordigt hun trend in feite de trend van de gemiddelde kansen. En gevoeliger dan gemiddelde kansen.


Het meest voorkomende fenomeen, bijvoorbeeld in een bepaald spel, toen Betfair een grote transactie had in de vroege fase van het belangrijkste winnende item van het spel, beginnend bij de reguliere bookmakers Ladbrokes, William Hill, enz., pasten ze de kansen een na de ander aan Tot het begin van het spel, Betfair wint, trekkingen en verliezen hebben invloed op de veranderingen in de real-time index van de Europese compensatie. En wanneer het gamingbedrijf ontdekt dat, hoewel een bepaald transactievolume groot is, maar het meeste bestaat uit retailfondsen, het het odds-niveau dienovereenkomstig zal stabiliseren. Zodra een abnormale transactie is gevonden, zal het gamingbedrijf de odds-waarde vóór de game of zelfs tien minuten voor de scène wijzigen. Deze situatie komt vaak voor bij sommige hete evenementen met een enorm handelsvolume.


2. Mainstream gamingbedrijven


Kijk naar de bookmakers. Gamingbedrijven kunnen worden ingedeeld in drie categorieën: reguliere bedrijven, lokale bedrijven en niet-reguliere bedrijven. De reguliere bedrijven worden geleid door Ladbrokes en William Hill, die diep geworteld en ervaren zijn. Ze bieden eerder kansen voor evenementen op nationaal of hoger niveau in het VK, maar komen zelden tussenbeide in sommige evenementen op laag niveau. William Hill stond bekend om zijn gezaghebbende en stabiele kansen in de beginperiode. Sinds het seizoen 2007-2008 heeft het handelsmodel van het bedrijf grote veranderingen ondergaan. De handelsmethoden beginnen grillig te worden en de odds-gegevens veranderen regelmatig. De stijlen zijn heel anders. Dit hangt natuurlijk ook samen met de snelle ontwikkeling van de game-industrie in de afgelopen jaren en de sterke stijging van verschillende gamingbedrijven.


In vergelijking met William Hill is Ladbrokes een behoorlijke leider in de branche, en het scala aan kansen zou de kleinste moeten zijn van reguliere bedrijven. De kracht van Ladbrokes en Williams komt vooral tot uiting in de Britse lokale en high-level competities. Omdat hun retourpercentage niet hoog is, in principe tussen 88% en 92%, om kopersfondsen aan te trekken, gebruiken ze vaak warmere competities. Nadat de kans op één item is verlaagd, wordt het retourpercentage verhoogd en is het resultaat vaak een item dat de kans vergroot. Tijdens de schrijfperiode van dit boek werd de auteur bijvoorbeeld door een vriend uitgenodigd om het spel samen te bekijken. De wedstrijd was Atletico Madrid VS Osasuna in La Liga (microblogging-onderwerp). Vóór de wedstrijd waren veel mensen, waaronder de auteur, niet optimistisch over atletiek. Allereerst hebben Atletico Madrid en Osasu geen voordeel wat betreft rangschikking en gevechtsrecord. De saaie wedstrijd tussen de laatste ronde van de Champions League (microblogging-onderwerp) en Sporting Lissabon deed iedereen twijfelen aan hun aanvalskracht. William Hill en Ladbrokes boden kansen van respectievelijk 1,61, 3,50, 5,25, 1,61, 3,50 en 4,50 in de vroege stadia. Voor teams met dezelfde ranking is deze odds-combinatie vrij optimistisch voor de thuisploeg. Vanaf het moment van formele weddenschappen begonnen de kansen van de twee bedrijven te veranderen. De belangrijkste overwinning sprong op en ging helemaal omhoog, totdat het zich tot twee uur na de scène stabiliseerde op het niveau van Ladbrokes '1.72 en William's 1.80. De overwinningen van de klant gingen helemaal omlaag en bleven uiteindelijk boven de waarde van 4,50. Doet denken aan de twee belangrijkste speculaties van Osasuna in het seizoen 2009, gecombineerd met de trend van Europese verliezen, lijkt het erop te wijzen dat het oude drama zich zal herhalen. De auteur ontdekte echter dat onder de odds-houding die zo gesynchroniseerd is met de fundamentals, de rendementspercentages van grote bedrijven zijn gestegen van het aanvankelijke gemiddelde van 88% tot meer dan 92%, en William Hill heeft een zeldzaam terugkeerpercentage van 94%. Als het 4,50 klantwinproject met een hogere marktverwachtingswaarde wordt gespeeld, zal het rendement op wedden op Osasuna buitengewoon indrukwekkend zijn. Het is duidelijk dat het gamingbedrijf dit niet zal zien. Daarom oordeelde de auteur dat het bezoekende team niet zal winnen, en in combinatie met de Aziatische handicap ontdekte ik dat de kenmerken van de hitte van het bezoekende team in de Aziatische handicap heel duidelijk zijn. Ten slotte deed ik een suggestie aan mijn vriend om de thuisploeg aan te vallen. Uiteindelijk won Atletico Madrid thuis met 2-0.


Onder de reguliere bedrijven is Wade International een zeer uniek gamingbedrijf. Het bedrijf is erg gevoelig voor de prestaties van de spellen waarin het gespecialiseerd is, en houdt de kansen vaak erg laag, en een van hun meest gebruikelijke tactieken is om een gelijkspel te verdoezelen. Wanneer Wade bijvoorbeeld ondubbelzinnig uitoverwinningen ondersteunt, de uitwinstwaarde verlaagt en de belangrijkste winstwaarde verhoogt, maar de gelijkspel-kansen meer in lijn zijn met de houding van Ladbrokes en William, moet worden opgemerkt dat dergelijke spellen vaak eindigen in een gelijkspel. Vanaf het seizoen 2008 begon Wade International zijn verwijzing naar William Hill en Ladbrokes te versterken. Het meest opvallende kenmerk is dat Wade's kansen veranderen met de aanpassing van Ladbrokes en William, voornamelijk in de twee aspecten van wederzijdse deelname tussen winnen en verliezen van waarde en Ladbrokes, en wederzijdse deelname tussen even odds en William. La Liga, Bundesliga en Aziatische competities, die veiliger zijn in de wereld, zijn erg onafhankelijk en hebben zelfs sterke begeleiding voor sommige kleine bedrijven.


BET365 en Yishengbo, deze twee bedrijven bevinden zich in het tweederangs echelon van reguliere bedrijven, en hun Europese gokhouding is vaak in tegenstelling tot de eerstelijns Ladbrokes en William Hill, enz., Maar dit is niet moeilijk te begrijpen, omdat de twee bedrijven momenteel zijn Het beste is om rekening te houden met de Euraziatische markt. BET365's begrip van het spelproces en de details is voortreffelijk. In de meeste gevallen vertoont het de kenmerken van voorzichtig en klein zijn. Als er eenmaal een radicale stap is gezet, zullen er vaak verrassende resultaten zijn. De gevoeligheid van de Europese compensatie van BET365 komt vooral tot uiting in de kans om te winnen en te verliezen. Wanneer de uiteindelijke compensatiewaarde van een bepaald item in zijn winnende of verliezende item lager is dan de uiteindelijke compensatiewaarde van het eerstelijnsbedrijf, kan het resultaat altijd opraken onder de premisse dat het niet heet is. Wat betreft de concurrentie waarbij elk bedrijf collectief afkoelt of één kant verwarmt, ze zijn gedurfd en agressief, en hun acties zijn zelfs groter dan die van andere bedrijven. Net als in de wedstrijd Atletico Madrid lag de gemiddelde Europese kans op de hoofdwinst slechts rond de 1,80, maar gaf BET365 het wel 1,85. Nadat hun Aziatische handicap was gedaald, werd het uitbetalingsniveau van de thuisploeg echter verlaagd of zelfs verlaagd. Gebaseerd op het waterpeil van Aocai en Sabah in Azië, is dit ook een typisch kenmerk van de overweging van het bedrijf van de Europese en Aziatische markten.


Als we weer naar Yishengbo kijken, heeft het bedrijf aan veel wedstrijden deelgenomen en is er geen onderscheid tussen sterke en zwakke punten in de greep van de wedstrijden. De auteur besteedt meer aandacht aan de Aziatische handicap van Yishengbo en BET365 dan hun Europese standaardkansen, en mijn vroege database werd ook opgericht op basis van de Aziatische handicapindex van Yishengbo. De houding van eerstelijns grote spelers heeft veel minder invloed op de standaardkansen van Yishengbo dan op BET365. De belangrijkste reden is dat Yishengbo's ontwikkeling en marktuitbreiding van Aziatische handicap vroeg begon en het meest succesvol was. Alle wedstrijden hebben hun deelname. Ze zijn dus een beetje laks als het gaat om Europese kansen. Voor evenementen met veel aandacht maken de standaardkansen van Yishengbo zelden onconventionele uitvoeringen. Daarom verwijst de auteur niet alleen naar de Europese en Aziatische verschillen van het bedrijf, maar ook zelden naar zijn Europese kansen met die van andere Europese bedrijven. Tarief voor vergelijking. Behalve voor sommige evenementen op afstand of kleine competities, gaan bedrijven zoals Ladbrokes en Wade over het algemeen niet open voor deze spellen. Op dit moment wordt het gezag van Yisheng Boou volledig gedemonstreerd. Li Kee en andere bedrijven hebben sterke referenties voor het conversieproces van Yishengbo van Europa naar Azië. Wanneer deze Aziatische bedrijven in een bepaalde standaardkansen lager zijn dan Yi Shengbo, moet er op de mogelijkheid van het resultaat worden gelet. Omgekeerd, als de uitgebreide (vastgestelde compensatie) uitbetaling van het Aziatische bedrijf hoger is dan die van Yishengbo, moet u ook letten op de mogelijkheid dat het resultaat niet naar buiten komt.


3. Europese en Amerikaanse lokale bedrijven


Onder de lokale bedrijven zijn de meer representatieve: Oddset (Duitsland), SMAI (Italië), Nordicbet (Costa Rica), STS (Polen), enz. Nu is de auteur meer geïnteresseerd in Bet-at-home (Oostenrijk) en Betsafe (Costa Rica). De houding van het bedrijf is ook meer bezorgd. Het is meestal populairder om te zeggen dat lokale bedrijven het beste zijn in het begrijpen van binnenlandse competities, dus hun houding ten opzichte van de nationale competitie is doorslaggevend. Ik kan het slechts gedeeltelijk eens zijn met dit standpunt.


Neem het Italiaanse SNII-bedrijf als voorbeeld. Voor evenementen buiten Italië zijn hun kansen vaak 1-2 procentpunten lager dan die van reguliere bedrijven zoals William Hill (zoals William Hill 2.10, SNAI is 2,00 of 1,90), terwijl het voor de nationale competitie SNAI vaak toeneemt met één procentpunt. Voor sommige buitenlandse competities verlaagt SNAI bijvoorbeeld vaak de kans op een veelbelovende, terwijl het voor binnenlandse competities de neiging heeft zo consistent mogelijk te zijn met de houding van reguliere bedrijven. In feite is dit heel normaal. Als lokaal bedrijf zijn de operationele strategieën in de oorspronkelijke accumulatiefase en de groeifase natuurlijk verschillend. In binnenlandse wedstrijden zullen ze vanwege hun geografische kenmerken de aandacht trekken. Het is begrijpelijk voor het bedrijf om een bedrieglijke marktprestatie te maken. Wat echter zeker is, is dat in Italiaanse evenementen, als een bepaalde kans op SNAI hoger is dan of gelijk is aan die van reguliere grote spelers, het resultaat in wezen te verwaarlozen is. Bovendien, wanneer het bedrijf een bepaalde kans met een grote marge verlaagt en er op dit moment geen duidelijke aanpassing is van de reguliere bedrijven, is het waarschijnlijk dat SNAI zijn invloed op binnenlandse evenementen gebruikt om één kant op te wekken. Bijvoorbeeld Lazio 0-2 Bari, Ladbrokes verloor 1,83 tegen 1,83 aan het einde, William Hill verloor in het begin 1,85 naar 1,83, maar SMAI zakte van 1,95 naar 1,80 en het retourpercentage werd altijd vastgesteld op een hoog niveau van 93%. Bovendien won Barry eindelijk.


Oddset bedrijf, de Duitsers zijn duidelijk eerlijker dan de SNAI Italianen. De verhulling van de binnenlandse competitie door het bedrijf is enigszins terughoudend, en het maakt vaak grotere aanpassingen aan degene die optimistisch is. En er moet worden opgemerkt dat ze ook een sluwe kant hebben. De aanpassingen van het bedrijf aan de odds zijn vaak tweerichtingsverkeer. Als ze optimistisch zijn over het bezoekende team, zullen ze ook de belangrijkste winkansen verlagen terwijl ze de kans op de uitoverwinning verlagen. In de 0-1 Werder Bremen-wedstrijd van Hoffenheim bijvoorbeeld, toen Oddset de kans op uitoverwinningen verkleinde tot 2,25, werd ook de kans op hoofdoverwinningen teruggebracht tot 2,40. Op dat moment was de gemiddelde kans op hoofdoverwinningen in Europa 2,70 en de kans op uitoverwinningen 2,40. Na dergelijke aanpassingen maakten veel spelers een gelijkspel en Bremen doodde uiteindelijk de thuisploeg in de 85e minuut.


Naast andere lokale Chinese bedrijven is Nordicbet geregistreerd in Costa Rica beter in het begrijpen van Zuid-Amerikaanse en Scandinavische evenementen. Wanneer reguliere bedrijven bepaalde kansen aanpassen, is de houding van het bedrijf ook erg referentieel. De eerste van de twee kleine bedrijven Bet-at-home (Oostenrijk) en Betsafe (Costa Rica) verdient meer aandacht voor de lage kansen in Oostenrijk, Oost-Europa en Nederland, terwijl de laatste zich meer zorgen maakt over de vroege wedstrijden in Zuid-Amerika en de Amerikaanse Major League. De lage compensatie is meer van referentiewaarde.


4. Aziatische gamingbedrijven


In de loop der jaren hebben sommige Aziatische gamingbedrijven ook grote vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van Europese kansen. Naast het aannemen van de houding om te verwijzen naar de dynamiek van beurzen en reguliere bedrijven, hebben ze ook unieke kansen in combinatie met hun eigen operationele kenmerken. Bijvoorbeeld Sabah (SB) in Indonesië, 12BET en Lee Kee in de Filippijnen, Macau Standard in China, enz. Naast de Macau-handicap zijn de eerste drie bedrijven allemaal bezig met de jeu de boules (dat wil zeggen, nadat het spel is begonnen, Ze blijven handicap-of balweddenschappen accepteren tijdens het spelproces). Hun lopende activiteiten worden niet beperkt door de sluitingstijd na de start van het spel. Hun weddenschappen zijn het hele proces, en ze accepteren nog steeds weddenschappen tot de laatste minuut voor het einde van het spel van 90 minuten, zelfs voor sommige games die overuren en strafschoppen vereisen. Je kunt ook weddenschappen ontvangen bij de opening. Vanwege hun volledige gokkenmerken, maken de standaardkansen van deze bedrijven over het algemeen geen grote aanpassingen tijdens de on-the-spot-fase. Daarom worden hun standaardkansen ter plaatse niet erg beïnvloed door de veranderingen ter plaatse van Europese grote spelers. De algemene wet van deze bedrijven is: Hoewel ze soms de compensatie terugdraaien voor een bepaalde kansen die door reguliere bedrijven worden bepleit, zodra ze hetzelfde of kruis hebben (de odds-waarde is precies hetzelfde) als de reguliere bedrijven in de betalingshouding, Het resultaat van de Je moet aandacht besteden aan de mogelijkheid om op te raken, vooral Sabah Company is de windwijzer van deze Aziatische bookmakers. Als hun winnende kansen meer consistent zijn met die van William en andere grote spelers, en de kansen van Lee Kee en 12BET worden verlaagd, dan is het item Als gevolg hiervan, als de hitte er niet was, het doelsaldo van de thuisploeg zou minstens twee zijn. Na een langdurige follow-up van deze bedrijven, ontdekte de auteur dat hun grootste interesse ligt tussen het tijdstip waarop de weddenschap wordt geplaatst en het spel vordert tot 60 minuten. Gedurende deze periode is het aantal doorlopende weddenschappen van deze bedrijven vrij groot, dus ze zijn erg voorzichtig in de werking van rollende weddenschappen, en ze zullen niet gemakkelijk het risico nemen om de markt te openen. Vooral de standaardmarkt in het proces van het spelen van het spel. Bijvoorbeeld, voordat de twee teams hebben gescoord, als de standaardmarkt van deze spelers consistent is met de on-the-spot houding van de reguliere bedrijven, is de kans op het resultaat extreem hoog, En de handelsinformatie op de Betfair-beurs op dit moment is ook leerzaam voor de veranderingen in de rollende markt van deze bedrijven. Deze twee punten zijn van meer referentiewaarde voor golfspelers die graag grond en bal spelen.


5. Macau Loterij en Hong Kong Jockey Club


Laten we het hebben over de Macau-loterij en de Hong Kong Jockey Club. Eerder kregen de Europese kansen van Macau (standaard odds) minder aandacht. De belangrijkste reden was dat de investering van het bedrijf in de Europese kansen relatief klein was en dat de standaardkansen relatief oppervlakkig waren, met weinig referentiewaarde. De auteur is van mening dat het keerpunt om deze situatie te keren was tijdens het UEFA Champions League-seizoen 2008-2009. Voorheen waren de biedingen van Aocai behoorlijk anders dan de conversiestandaarden van bedrijven zoals Wade en Yishengbo. Met de belangrijkste winkansen van 1,90 in de Australische handicap is het bijvoorbeeld normaal dat de Aocai Aziatische handicap vlak/semi-laag is. Wanneer Yishengbo en andere bedrijven echter 1,90 kansen bieden, als de Aziatische handicap ook openstaat voor flat/half Het halflaag water behoort tot de opening van de handicap. Vanaf de tweede helft van de UEFA Champions League 2009 (microblogging-onderwerp) zijn Aocai's Aziatische handicap en Europese conversiestandaarden voor kansen geleidelijk geconvergeerd. En de standaardkansen zijn ook in overeenstemming met het Europese odds-model, en toonden zelfs supercontrole in sommige hete evenementen. Neem de UEFA Champions League-groepsfase 2008-2009 Liverpool (microblogging-gegevens) vs. Chelsea (microbloggegevens) als voorbeeld, de gemiddelde kansen in Europa: 2.21 3.10 2.85, Macau Lottery 2.50 3.10 2.50, de belangrijkste overwinning van de Macau Loterij is 2.50, Het is degene met de hoogste kansen onder alle bookmakers, die bijna 0,3 hoger is dan de gemiddelde kansen, wat aantoont dat het de vastberadenheid van de thuisploeg om te winnen resoluut ontkent. De 2,50 gastoverwinning van Aocai is de laagste van alle bookmakers, die 0,25 lager is dan de gemiddelde kansen. Uiteindelijk verloor Liverpool met 1-3 van Chelsea. Door de resultaten van de wedstrijd kan worden gezien dat de precisie en moed van Aocai overtuigend zijn.


De Hong Kong Jockey Club en de Aocai bieden vaak dezelfde kansen in de Eredivisie, Portugese Super League en de subniveaus (Duitsland Second, League One, West Second, etc.) van de vijf Major League-landen. Omdat de Hong Kong Jockey Club een lidmaatschapsclub is, is het klantenbestand klein en vast. Daarom is de investering in de ontwikkeling van odds niet groot, maar het verwijst voornamelijk naar AOC. Maar dit kan de eigen kracht van de Jockey Club bij het begrijpen van de spelinformatie en-trends niet negeren. Wanneer een van hun kansen een doorbraak heeft tegen de Aocai, dan is dit item waarschijnlijk het eindresultaat.


De AOC en Hong Kong Jockey Club moeten speciale aandacht besteden aan de Aziatische evenementen. Hun vermogen om de Aziatische gebeurtenissen te beoordelen en te beheersen is verbazingwekkend. Vanwege de lokale voordelen van Azië kunnen alle aanwijzingen en informatie in Azië met een bepaald niveau van concurrentie niet aan hun ogen ontsnappen. Vooral voor de Aocai, wanneer hun kansen niet in overeenstemming zijn met de handicap, of als er een ernstige afwijking in de handicap is, moet worden opgemerkt dat er vaak enorme mysteries zijn in dergelijke spellen, en spelers mogen geen conventioneel denken gebruiken om dergelijke spellen. Niet zo lang geleden versloeg het Chinese herenvoetbalteam Zuid-Korea in de Aziatische halve finale als voorbeeld. Alleen Wade International en BET365, de reguliere bedrijven in Europa, boden kansen voor dit spel, en Aocai bood ook kansen, dat wil zeggen dat de kansen voor Koreaanse overwinningen en verliezen waren: 1,50, 3,55 en 5,92. 1,61 is veel lager dan Wade's 1,80. Als we de houding van Aocai in acht nemen, lijkt het erop dat het resoluut de mogelijkheid van de onoverwinnelijkheid van China ontkent. Zijn Aziatische handicap gaf echter alleen het beginhalfrond. Toen de Aziatische handicap van Wade ter plekke steeg tot de helft/één set, met de steun van een laag verliesvertrouwen, was Zuid-Korea na de promotie nog populairder en gaf Aocai het ook ter plekke. Uit het halfrond 0,50 ultra-laag waterniveau. Afgaande op de feedback van forums en wave-vrienden, is Zuid-Korea een absolute favoriet geworden voor weddenschappen. Door de relatie tussen de handicap en de kansen te vergelijken, is het echter niet moeilijk om te ontdekken dat zelfs als het uitbetalingsniveau tot het uiterste wordt gecontroleerd, het een normale opening is, zelfs als het bod van 1,50 wordt geopend voor de helft/een ultra-laag. Het is duidelijk dat de Koreaanse handicap te goedkoop is. Aocai-dealers maakten gebruik van de negatieve effecten van het Chinese team om te profiteren van de brand, de chips te plunderen die Zuid-Korea kochten en veel geld te verdienen. Volgens de basiskenmerken van de bovengenoemde gamingbedrijven kunnen de kenmerken van hun handel als volgt worden samengevat:


(1) De kenmerken van reguliere gamingbedrijven.


A. Instructief en nauwkeurig in het maken van claims.


B. Reageer snel op de markt-en transactievoorwaarden.


C. De initiële compensatie is relatief objectief en wordt sterk beïnvloed door veranderingen in het handelsvolume van zichzelf en de beurs na ontvangst van de weddenschap.


D. Verschillen tussen reguliere bedrijven zullen totaal verschillende resultaten opleveren.


E. De kansen kruisen op de middenmarkt en 2 uur voor de plek, wat vaak de echte bedoeling weerspiegelt.


F. Als de kans op het hete item stijgt en daalt, zal het retourpercentage dienovereenkomstig stijgen en dalen. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de hete kant.


G. De houding van Ladbrokes, William en Wade domineert de hele markt.


(2) De kenmerken van niet-reguliere gamingbedrijven.


A. De tendens is duidelijk.


Onder de niet-reguliere gamingbedrijven zijn er veel bedrijven met een laag rendement. Wanneer u de kansen analyseert, moet u proberen op te letten aan welke kant deze bedrijven het risico overdragen, zodat de neiging van de analyze zeer duidelijk is. Niet-reguliere bedrijven met hogere rendementspercentages kunnen rechtstreeks worden vergeleken met reguliere bedrijven.


B. De meeste veranderingen zijn positieve veranderingen. De kans dat kleine bedrijven over het algemeen relatief laat opengaan, en ze zullen de kansen niet gemakkelijk veranderen. Zodra de kans op een bepaald spel verandert, kun je er wat mysterie van zien en positieve informatie trekken.


C. Langzame reactie op veranderingen in kansen, minder verleidelijk.


D. Een duidelijk begrip van verstoringen.


E. Abnormale spelresultaten richten zich op de initiële kansen en de duur van de kansen.


F. Als het uitbetaling-en retourpercentage wordt verlaagd, is het resultaat gemakkelijk te spelen zodra de kans van een bepaalde partij direct wordt verminderd.


(3) Kenmerken van lokale gamingbedrijven


A. De lokale wedstrijd is meer verborgen.


B. Als de houding ten opzichte van lokale competities consistent is met die van reguliere bedrijven, let dan op de mogelijkheid dat ze spelen.


C. De normale kansen zijn 1-2 procentpunten lager dan die van reguliere bedrijven.


D. Het gebrek aan veranderingen in reguliere bedrijven en de opzettelijke veranderingen van lokale bedrijven zijn buitengewoon bedrieglijk.


E. Als het retourpercentage abnormaal is, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de vergelijking tussen de kansen en reguliere bedrijven.


Na het begrijpen van de operationele kenmerken van het gamingbedrijf, zal ik vervolgens met u delen hoe u deze operationele methoden van het gamingbedrijf kunt gebruiken om te combineren met de daadwerkelijke strijd van de voetballoterij.